ADANA / KARATAŞ - Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışmasında 1. Döne Naz KISA 2. Buğlem KESİCİ 3. Elif Gülce YILMAZ olmuştur. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Deyim ve Atasözleri canlanıyor etkinliğini gerçekleştiren 3/C sınıfı Öğretmeni Gizem ÇETİN'e, 3/D sınıfı Öğretmeni Sedef YAKTUBAY'a ve Öğrencilerine teşekkür ederiz.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın

Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.

Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın

Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

18 Mart Çanakkale Zaferini anma etkinliğini hazırlayan 4/D sınıfı Öğretmeni Aslı KUŞ, 3/A sınıfı Öğretmeni Murat ACARLIOĞLU'na ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programını hazırlayan Öğretmenlerimiz Pınar Sultan SEVİMLİ ve Nazan TİLTAY 'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler günü kutlama programını okulumuzda gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz Aslı KUŞ ve Selinay AKPINAR 'a ve öğrencilerimize emeklerinden dolayi teşekkür ederiz.

Kas

Yarınlarımızın umut ışığı öğrencilerimiz Adana'nın tarihini öğreniyor. Kaymakamımız Sayın Necati AKTAN koordinesinde gerçekleşen proje kapsamında öğrencilerimizle Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER 'i makamında ziyaret ettik. İlgi ve misafirperverliği için Sayın Valimize saygılarımızı sunarız.

Çocuklarımız daha sonra Adana'nın tarihi mirasını gözler önüne seren Adana Müze Kompleksini ziyaret edip geçmişin izleri hakkında fikir sahibi oldular.

Gezimizin sonunda öğrencilerimizi eğitim adına teşvik etmek ve onlara yeni ufuklar açmak adına Adana Fen Lisesini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz burada abi ve ablaları ile buluştular.

Ekm

Adana Okuyor projesi kapsamında okulumuzda okuma saati etkinliği gerçekleştirişdi.

May

Okulumuzda gerçekleştirilen Kaleli Yakan Top oyununda 4/B ve 3/B sınıflarının oluşturduğu PENÇELER takımı ile 4/C ve 3/D sınıflarının oluşturduğu EFSANEVİ YILDIZLAR takımı finalde karşılaştılar. Kazanan PENÇELER takımını oldu.

May

Nis

Okulumuz 3. ve 4. sınıfları karma takımlar oluşturarak hazırlandığı Kaleli Yakan Top turnuvamızı başlattık.

Nis

3/B sınıfı öğrencilerimiz Hayat Bilgisi dersi Yönetim Birimleri kazanımı kapsamında Karataş Kaymakamlığını ziyaret etti. Karataş Kaymakamımız Sayın Selami Alper ÖZKAN'a sıcak karşılamasından, verdiği bilgilerden ve samimi sohbetinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Adana ilimizde yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları  turnuvası için okulumuzda yapılan mangala seçmelerinde 4/B sınıfı Öğrencisi Talha Emir YAY 1. olmuş ve İlçede yapılacak seçmelerde okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır. Kendisine ve Öğretmeni Tayfun KAHRAMAN'a başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşı okulumuz salonunda öğretmenlerimiz Derya TURAN ve Pınar Sultan SEVİMLİ'nin hazırladığı etkinlikler ile kutlandı.