ADANA / KARATAŞ - Cumhuriyet İlkokulu

Nis

Adana ilimizde yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları  turnuvası için okulumuzda yapılan mangala seçmelerinde 4/B sınıfı Öğrencisi Talha Emir YAY 1. olmuş ve İlçede yapılacak seçmelerde okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır. Kendisine ve Öğretmeni Tayfun KAHRAMAN'a başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Savaşı okulumuz salonunda öğretmenlerimiz Derya TURAN ve Pınar Sultan SEVİMLİ'nin hazırladığı etkinlikler ile kutlandı.

Mrt

4/A sınıfı öğretmeni Seda DEMİR  ve öğrencilerinin, 10 000 bin okul projesi kapsamında spor ve sanatsal etkınlıkler adı altında allınan ebru setleri ile çalışmalarını yaptılar.

Ock

Okulumuz bünyesinde açılan Akıl ve Zeka Oyunları Kursumuz tüm hızıyla devam etmekte. Cumartesi günleri yapılan kurslarımız öğretmenlerimiz Adnan ELÇİ, Tayfun KAHRAMAN, Seda DEMİR, Nazan TİLTAY ,Sedef YAKTUBAY , Pınar AKTAN sayesinde öğrencilerimizin hafta sonlarını daha verimli, daha eğlenceli ve kaliteli geçirmeleri sağlanmaya çalışılıyor. Aynı zaman da il genelinde yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları turnnuvasına da öğrencilerimiz hazırlanmakta.